Tästä blogista on tarkoitus tulla lähinnä kahden belgin treeni ja harrastelu blogi, jonka kautta on helppo jakaa kuulumisia ja toivottavasti samalla tulla kirjanneeksi itsellekin hieman ylös mitä on tullut touhuttua. Lisäksi luvassa on kuvia, kuvia ja kuvia

Pääosassa ovat Vikke, reilu 4 v. uros, jonka kanssa on kisattu Tokosta TK1 ja BH suoritettu. Tulevaisuus on tällä hetkellä avoin, luultavammin Vikke tulee jatkossa keskittymään enemmän seuramiehen rooliin ja antaa nuoremman hoitaa aktiivi treenaamiset ja mahdolliset tulevaisuuden kisailemiset. Viken kanssa kuitenkin touhutaan edelleen mielenvirkistykseksi "vähän sinne päin" juttuja, lähinnä tottelevaisuutta ja kesällä jälkeä ja esineitä.

Nadi on reilun vuoden vanha teinirinsessa, jonka kanssa olisi tarkoituksena saada tottelevaisuutta reilusti eteenpäin ja mahdollisesti tällä kaudella aloitella Tokon alokasluokkaa. Lisäksi alkamassa on agilityn alkeiskurssi, joka on sekä ohjaajalle että koiralle täysin tuntematonta aluetta, joten sen saralla katsellaan miten alkaa sujumaan. Viime kesänä on aloitettu myös jäljen pohjia, joita olisi tarkoitus päästä jatkamaan heti, kun tuo metrin lumikerros joskus sulaisi pois.... Menee siis juhannukseen tällä menolla Jäljestys on ehdottomasti Nadista parasta maailmassa, joten esine-etsintäkin tulee ohjelmassa olemaan mahdollisia tulevaisuuden jälkikisoja ajatellen. Näyttelyissäkin käydään satunnaisesti pyörähtämässä.

Lisäksi meillä pitävät majaansa kaksi maatiasikissaa, jotka saattavat vilahdella kuvissa ja jutuissa.

Ja niitä kuvia:

Nadi ja Vikkis poseeraa

Vielä toinenkin onnistunut yhteiskuva

Ja lopuksi palautus maanpinnalle, tämä on todellisuus