Kuumat kelit senkun jatkuu, tänään tokotreeneissä vaivaiset +25 astetta… Hyvin jaksoi Nappula siitä huolimatta, saa olla oikeinkin tyytyväinen!

Ensin otettiin pieni pätkä seuraamista, mikä oli hyvää! Ei nyt mitään täydellistä, mutta hyvää. Paikka pysyi, kontakti pysyi ja koiralla oli hyvä fiilis. Mun tarvis vaan pikkuhiljaa alkaa luottaa siihen, ettei tarvis tuijottaa toista. Tai en mä enää sitä suoraan tuijota, mutta sillai vähän täytyy kokoajan nähdä että varmaan tulee mukana…. Pidin käden suht alhaalla taskun päällä ilman ruokaa, tämä sujuu jo. Nyt vaan pitäisi hivuttamaan kättä vielä alemmas ja alkaa liikutella pikkuhiljaa, että päästäisi kokonaan eroon.

Seuraavaksi kokeiltiin jäävistä maahanmenoa ja seisomista. Mähän en ole niitä ottanut vielä ollenkaan seuraamisen osana, ainoastaan yksittäisinä liikkeinä. Nyt otettiin ensin maahanmeno seuraamisesta käsiavulla maahan, ei ongelmaa. N meni hyvällä tekniikalla ja nopeasti sekä malttoi pysyä maassa. Seisomistahan me ollaan kaiken kaikkiaan tehty tosi vähän, mutta hyvin pysähtyikin ja pääsin kääntymään eteen. Näitäkin nyt sitten vaan treenaamaan, tuskin mä enää sitä seuraamista saan näillä pilattua. Toivottavasti.

Ruutua otettiin ihan ensimmäistä kertaa namialustalla. Ihan ok, vähän piti miettiä että saiskohan sen namin tuolta toiselta ihmiseltä ja että pitiköhän tässä nyt jäljestää tuonne alustalle. Voi olla, että Nadin kanssa saa ruutuun ottaa jonkun muun kuin namialustan avuksi, sen verran se nenä painuu maahan helposti. Mun tekis mieli kokeilla naksuttelemalla, josko hoksaisi itse ja oppisi suoraan oikean paikan keskelle ruutua. Täytyy tätä vähän nyt miettiä uskaltaako, ettei mene ihan läskiksi koko ruutu…

Hypyllä tietää mitä tehdä, muttei yhdistä käskysanaa tekemiseen ollenkaan. Kokeiltiin namialustalla, mutta ensimmäisellä kerralla näin N pysähtyi esteen eteen ja koitti kurkottaa namia, minkä jälkeen loikkasi paikaltaan poikittain esteen päälle…. Eipä tämä onneksi tuntunut häiritsevän, vaan seuraavilla toistoilla meni jo paremmin. Täytynee vahvistaa hyppy käskyä vielä paljon.

Lopuksi otettiin vielä luoksetuloa pari kertaa. N pysyy tosi hyvin istumassa, mutta ensimmäisellä kerralla kaartoi hassusti vasemman kautta. Seuraavat meni jo paremmin, muistin ohjata selkeämmin eteen istumaan. Edessä on kyllä suora ja sopivan tiivis tokoon.

Kaiken kaikkiaan Nadille kiva treeni, pitkästä aikaa kimppatreeneissä ja kauheassa kuumuudessa jaksoi keskittyä hyvin ja teki paremmin kuin mitä se oikeastaan osaakaan. Nyt vaan tarvis taas ahkeroida asioita eteenpäin, Toko leiri lähestyy kuun vaihteessa.

Vikkekin oli mukana, Nadin treenien ajan makoili varjossa ja pääsi lopuksi vähän touhuamaan. Otettiin noutoa, seuraamista ja jäävät ja leikittiin, leikittiin ja leikittiin. V oli oikein ylpeä, kun sai viimisenä kaiken huomion itselleen ja narupallolleen. Lopuksi Vikke ja Nadi pääsi vielä juoksenteleen kentälle, tosin Vikellä loppui siinä kohtaa kunto ja paineli makoileen varjoon… Nadi piti itselleen agitreenit ja paineli puomin ihan oma-aloitteisesti pysähtyen loppuun kontaktille…. Se on ihan hassu

Viikonloppuna koitan ulkoiluttaa taas kameraakin pitkästä aikaa, toivottavasti vaan olisi sellainen sopiva kuvauskeli. Jos saisi Viken kevennetystä olemuksestakin pari kuvaa.